Nieuws

  Een nieuwe website, een frisse start

  2020/11/12

  Meer foto's voor onze bezoekers, duidelijke rondleidingen en praktische informatie: dat wil Jeugdheem Zonnedauw je bieden met de nieuwe website

  Terug
  Hoe begin je met de organisatie van je kamp of weekend? Met die vraag ging Jef van Zonnedauw aan de slag. Het resultaat is een nagelnieuwe website die (toekomstige) bezoekers aan Jeugdheem Zonnedauw op weg wil helpen. Want door de juiste informatie te bieden, ontdek je snel wat voor mogelijkheden je allemaal hebt in Geel.

  Meer praktische informatie voor de bezoekers

  Met de nieuwe website hoopt uitbater Jef de bezoekers van Zonnedauw beter op weg te helpen om hun verblijf te plannen. Zo is er een duidelijke rondleiding op video en een interactieve plattegrond uitgewerkt. 

  In de omgeving van het Jeugdheem Zonnedauw is veel te beleven, en deze inspiratie wil de website ook met je delen. Tijdens je verblijf kan een bezoek plannen aan een groot pretpark, enkele mooie recreatiedomeinen en speeltuinen. Ook het openbaar vervoer is nooit echt ver weg. Dat opent bijzonder veel perspectieven, en maakt dat een kamp op Zonnedauw voor ieder wat wils kan bieden.

  Ook de praktische vragen van mensen zijn verwerkt in een Q&A-pagina. Hier vind je ook nuttige documenten (voor de aanvraag van een kampvuur) en telefoonnummers.

  De noodnummer van brandweer, politie en medische hulp hebben ook een plekje gekregen op de website. In geval van nood kan je hier snel alles vinden. 


  Deel dit artikel op

  Ook op kamp middenin de bossen en velden van Zonnedauw?

  Op zoek naar een plek waar je onbesuisd kan spelen en ravotten, waar ruimte is om te rennen en te klimmen? 

  Zonnedauw

  Vlinderstraat 1
  2440 Geel
  Belgiƫ

  Contactgegevens

  E-mail
  cjt@cjt.be (reservatie)